Wat is mijn huis waard?

Het is een vraag die bij veel huizenbezitters geregeld eens naar boven komt: Wat is mijn huis waard? Met de snel veranderende markt waar over het algemeen een tekort op huizen heerst, rijzen de prijzen van huizen de pan uit. De prijs waar u uw huis ooit voor gekocht heeft is al lang niet meer relevant. Dit gezien het zo omhoog geschoten is en daarom is de vraag: ‘Wat is mijn huis waard?’ erg legitiem.

Dit is enerzijds prettig om te weten, anderzijds kan het een motivatie zijn om er wat mee te doen. Denk aan een extra hypotheek nemen op de overwaarde om bijvoorbeeld een aanbouw te realiseren. Of het levert zoveel op dat het droomhuis aan de andere kant van het land ineens wel realistisch is.

Niet voor niets is investeren in stenen altijd goed en daar valt natuurlijk ook uw eigen woning onder. Met Simple Sourcing als vastgoedspecialist en makelaar in Leiden haalt u hier het meeste uit!

Vrijblijvende verkoopofferte

Met Simple Sourcing Vastgoed neemt u een goede partner in de hand om de vraag: ‘Hoeveel is mijn huis waard?’ te beantwoorden. Met een vrijblijvende verkoopofferte kunnen wij u een helder beeld geven van uw verkoopmogelijkheden. Vanzelfsprekend biedt dat in veel gevallen mooie nieuwe mogelijkheden waarin wij u bij kunnen staan.

De vrijblijvende verkoopofferte kan het begin en het eindpunt zijn. Dat is van toepassing als u benieuwd bent naar de waarde van uw woning en niets meer. Maar wij kunnen u ook nadien bijstaan als u er iets mee wilt doen. Dit kan de verkoop van de woning zijn, de waarde verder exploiteren en meer. Hierin kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien en met u meedenken omtrent strategieën.

Uw woning verkopen

Nadat de vrijblijvende verkoopofferte is afgegeven en u de wens uitspreekt uw woning te verkopen, dan kunnen wij u op een effectieve en interessante manier helpen. Bij de verkoop van een woning denkt u ongetwijfeld al snel aan een makelaar, maar dat is zeker geen verplichting. U kunt uw woning ook via ons verkopen en daarmee kan u flink op de makelaarskosten besparen.

Zodra de vraag: ‘Wat is mijn huis waard?’ van een antwoord is voorzien, werken wij met u een doeltreffende verkoopstrategie uit, waarbij wij samen de verkoopprijs zullen bepalen. Vervolgens zullen wij uw woning op de markt zetten en de courtage voor Simple Sourcing Vastgoed wordt er bovenop geteld. Hierdoor zal de koper altijd onze kosten betalen en verkoopt u als het ware gratis uw huis.

Verschillende diensten

De woning verkopen is een van onze diensten, samen met het afgeven van een waarde-indicatie. Heeft u naar aanleiding van de belangrijke vraag: ‘Wat is mijn huis waard?’ andere ideeën of doelen? Ook dan kunnen wij u helpen met een persoonlijk traject. Neem een kijkje bij onze diensten en ontdek alle mogelijkheden. Er valt meer uit te halen dan u misschien denkt!

Makelaar Leiden