Over ons

Introductie

Simple Sourcing wil de mismatch tussen de vraag naar vastgoed en het aanbod van vastgoed verminderen. Dit doen we door de zoekwens van kopers te registreren en ze te benaderen met vastgoedaanbod dat bij hun zoekcriteria aansluit. Aan de kant van de verkoper zorgen we voor een gerichte en indien nodig snelle verkoop.

We begeleiden u van A-Z bij het aan- of verkooptraject. Om het voor u makkelijker te maken een aan of verkoop te doen werken wij daarbij samen met dienstenaanbieders binnen de vastgoedmarkt. Met kennis van diverse sectoren wordt een aankoop van verschillende invalshoeken toegelicht. Indien u daar behoefte aan heeft kunnen wij u met de benodigde specialist in contact brengen over een vraagstuk. Dit bespaart u tijd en energie in het zoeken naar kenners in uw regio.

 

Simple Sourcing - het ontstaan

Simple Sourcing is in 2020 opgericht door Thomas Eijkman en Sebastian Garcia Miranda. Het bedrijf is begonnen met het analyseren en doorsturen van vastgoedbeleggingen aan beleggers. Met verloop van tijd zijn we ons daarnaast gaan verdiepen in de behoeften van woningzoekers en verkopers. Zo zijn wij tegenwoordig een partij die landelijk bemiddelt bij (beleggings)vastgoed aan- en verkopen. Vanaf mei 2021 staan onze website en systemen live en waardoor we kopers, verkopers en partners optimaal van dienst kunnen zijn.

Onze Sourcing methode

De Sourcing methode is gericht op het transparanter maken van de markt voor onze kopers door het verkrijgen van tips voor off market vastgoed. Deze tips zijn afkomstig van onze Sourcing partners. Een Sourcing partner is een persoon, die tips geeft over vastgoed dat nog niet op de markt staat of verkocht kan worden. Met zo’n tip kan een Sourcing partner in één keer tot wel €2.000,- verdienen! 

Het mooie is dat iedereen Sourcing partner kan worden, bent u geïnteresseerd, kent of bent u iemand met een tip? Neem dan contact met ons op! Op het moment dat wij uit uw tip een succesvolle bemiddeling tussen aan- en verkoper tot stand brengen keren wij aan u uw Sourcing fee uit.

Meer weten?

Mail:  info@simplesourcingvastgoed.nl 

of bel: +31 6 15 32 03 14 

Bedrijfscultuur

Simple Sourcing is een “idee meritocratie”. Dit is een cultuur waarin er beslissingen gemaakt worden op basis van de ideeën die het meeste waarde hebben. Radicale transparantie, respect, objectiviteit en open-mindedness zijn onze kernwaarden. Zo vragen we ons telkens af hoe we weten dat we gelijk hebben, zijn we transparant in onze werkwijze en betrekken we perspectieven van specialisten bij het maken van beslissingen. Door radicale transparantie en objectiviteit bouwen we aan betekenisvolle relaties- en werk.

Bij een idee meritocratie is er in tegenstelling tot de klassieke bedrijfsvorm geen vaste hiërarchie, iedereen brengt zijn mening in, ongeacht de functie of titel. De werknemers en partners van Simple Sourcing worden aangemoedigd al hun gedachten en ideeën te uiten, om zo met diverse perspectieven zo goed mogelijk de werkelijkheid weer te kunnen geven en op basis daarvan te beslissen en principes te creëren. 

Het team van Simple Sourcing

Thomas Eijkman, Oprichter

Thomas is het creatieve brein achter Simple Sourcing. Hij heeft een algemene liefde voor het bij elkaar brengen van mensen. Zijn missie is dan ook om dit door te voeren in het vastgoedbemiddelingsbedrijf Simple Sourcing. Binnen het bedrijf is Thomas verantwoordelijk voor communicatie, innovatie en het aangaan van samenwerkingen. 

Thomas staat paraat om ieder vastgoedproject tot een positief resultaat te helpen volbrengen en is benaderbaar voor vragen.                                                                                     

 

Rosémily Kock, binnendienst

Rosemily heeft van jongs af aan een droom om in het vastgoed te beginnen. Deze droom heeft zij verwerkelijkt door zich bij Simple Sourcing aan te hebben gesloten. Momenteel werkt zij aan haar vastgoed basiskennis door een cursus administratief vastgoedmedewerker te volgen. Dit doet ze in België. Met haar sterke communicatieve vaardigheden en creatief inzicht ontfermt Rosemily zich over de online aanwezigheid van Simple Sourcing.

Voor u en partners

Onderin kunt u uzelf aankaarten als dienstenaanbieder, of als iemand die in de markt wil beginnen. Wij zien de spelers in de markt graag samenwerken en zien graag transparantie in een samenwerking. U kunt uw dienst of specialisme bij ons aankaarten. 

Wij registreren welke diensten u wilt aanbieden, kijken of er al iets voor u kan worden gedaan en natuurlijk komen we bij u wanneer we een gebruiker vinden voor uw dienst. We hoeven hieraan geen fee te verdienen, als u daar aan doet horen we dat echter graag, omwille van de klant! Als een klant via ons een korting kan ervaren is dat mooi meegenomen! U kunt de ‘korting’ aan ons uitkeren en wij brengen die terug bij de klant, of we kunnen een prijs afspreken.

Voor makelaars en bemiddelaars.

Als makelaar, bemiddelaar of deal sourcer kunt u vastgoed aanmelden bij 'aanmelden belegging'. We kunnen u snel laten weten of uw vastgoed een match maakt met de in onze database opgenomen investeerders en woningzoekers. In alle gevallen kunnen we het vastgoed waarmee u komt analyseren, als en wanneer u dat wilt.

Voor diensten-aanbieders in de vastgoedmarkt

U kunt als dienstenaanbieder uw diensten bij ons aanprijzen. We registreren uw dienst en zullen u benaderen bij behoefte van onze klanten aan uw product. Wilt u ons beter leren kennen of beter begrijpen wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul het formulier 'Partner worden' in en we kunnen denken over de mogelijkheden van een samenwerking.

Partner worden?


werkzaam als:

Werkregio:
Akkoord met verwerking van mijn gegevens:

Liever bellen?

Bel met Thomas om het over uw dienst te hebben of direct te spreken over een samenwerking met Simple Sourcing.