Simple Sourcing, uw makelaar in Leiden

Simple Sourcing, uw makelaar in Leiden

Overweegt u om uw huis te verkopen en zoekt u een goede partner? Een makelaar is dan het eerste waar u ongetwijfeld aan denkt. Maar er is meer. Simple Sourcing is uw makelaar in Leiden en omstreken die met een persoonlijke aanpak en een alternatieve verkoopconstructie de verkoop voor u realiseert.

Dit betekent in het kort dat u de best mogelijke prijs voor uw woning krijgt, zonder dat u met aanvullende kosten voor onze dienstverlening zit. Die kosten leggen wij namelijk bij de koper van de woning neer, waardoor u altijd precies het bedrag krijgt dat u hebben wilt. Zo haalt u er het meeste uit.

Vrijblijvende verkoop offerte

Hoeveel is mijn huis waard? De vraag die in de eerste stap van het verkoopproces van een antwoord voorzien moet worden. Met onze vrijblijvende verkoopofferte geven wij u een idee wat u voor uw huis kan krijgen. Deze vrijblijvende verkoopofferte zullen wij als uw persoonlijke makelaar in Leiden verzorgen, zonder extra kosten.

Aan de hand van de vrijblijvende verkoopofferte, waarmee de vraag: ‘Wat is mijn huis waard?’, van een antwoord is voorzien, kunnen we samen met u een prijs bepalen. Dit is de prijs waarvoor u uw woning wil verkopen en dan zetten wij het uit in ons netwerk. Dat betekent binnen de kortste keren een aantal geïnteresseerde partijen die in potentie uw huis kunnen kopen.

Andere mogelijkheden

De diensten van Simple Sourcing Vastgoed onder de noemer ‘makelaar in Leiden’ beperken zich niet uitsluitend tot de verkoop van uw woning. Ook kunnen wij andersom werken en dat is u bijstaan met onze aankoopbegeleiding. In het kort betekent dit dat wij u alles uit handen nemen en de aankoop van een woning, pand of soortgelijke voor onze rekening nemen.

U maakt uw wensen kenbaar en wij gaan voor u aan de slag. Uiteraard staan wij als uw persoonlijke makelaar in Leiden continu met u in contact, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn ook uw aankoopmakelaar voor beleggingen.

 

Diverse diensten

Uw woning verkopen zonder gedoe? Wij zijn uw makelaar in Leiden en omstreken die dat voor u realiseert. Duidelijke taal, simpele processen en goed resultaat. Dat is waar wij voor staan. Simple Sourcing is actief in verschillende marktsegmenten, waardoor wij u goed bij kunnen staan in de breedste zin van het woord.

Denk aan de aankoop van een woning of pand. Maar ook kunnen wij u bijstaan met technisch beheer, vastgoedmanagement, juridische zaken, financieringen en nog veel meer. Wij denken met u mee en dat volledig in uw belang, waardoor u met Simple Sourcing een gedegen, diverse en vooruitstrevende makelaar in Leiden in de arm neemt. Een die u meer biedt dan de reguliere makelaar en waar u het meeste rendement uit haalt.

Makelaar Leiden