Hoeveel is mijn huis waard?

Hoeveel is mijn huis waard?

Een uitstekende vraag, want met de exploderende huizenmarkt is het goed voor te stellen dat uw huis vele malen meer waard is dan toen u het kocht. De vraag: ‘hoeveel is mijn huis waard?’ stellen komt meestal voort uit twee beweegredenen. De een is dat u simpelweg nieuwsgierig bent naar de waardegroei over de jaren heen, de ander is om te zien of er mogelijkheden zijn iets met die waarde te doen.

Dan zit u bij Simple Sourcing Vastgoed, uw persoonlijke makelaar in Leiden, op het juiste adres, want wij kunnen die vraag beantwoorden. Dat doen wij overigens gratis met onze vrijblijvende verkoopofferte, waarbij wij samen met u naar uw huis kijken en een verkoopprijs voorstellen. Zo krijgt u snel een helder antwoord op de gestelde vraag, waardoor u precies weet hoeveel uw huis waard is.

Verkopen, verbouwen… het is allemaal mogelijk

Hoeveel is mijn huis waard? Die vraag krijgen we vaak, maar dat is niet zo op het blote oog te zeggen. Er zijn immers veel factoren die een rol spelen in de mogelijke verkoopprijs van een woning. Denk aan het onderhoud, de aanwezige voorzieningen, de fundering, het dak, de kozijnen en ga zo maar door. Al deze factoren spelen een rol in de beantwoording van de eerder gestelde vraag, maar daarin zijn wij uw specialist.

Met de vrijblijvende verkoopofferte analyseren wij alle aspecten en nadien komen wij met een rapport waar u wat aan heeft. Vanzelfsprekend kunnen wij vervolgens samen met u doorpakken om er meer uit te halen. Dit kan met het oog op de verkoop zijn, maar bijvoorbeeld ook een verbouwing, renovatie of andere vormen van exploitatie. Er is meer mogelijk dan u denkt en laat ons u daarin adviseren!

Uw huis verkopen

Heeft u de intentie om uw huis te verkopen? Dan begint dat allereerst bij het beantwoorden van de belangrijkste vraag: Wat is mijn huis waard? Zodra we middels een analyse daar een helder antwoord op geformuleerd hebben, kunnen we de volgende stap nemen en dat is de verkoop van uw woning in gang zetten.

Hierbij denkt u ongetwijfeld al snel aan een makelaar, maar dat is niet per se nodig. Via Simple Sourcing Vastgoed kunt u namelijk ook uw huis verkopen en daarin bieden wij interessante mogelijkheden. Zo stellen wij de verkoopprijs samen met u vast en daarbovenop plaatsen wij onze courtage. Dit betekent simpelweg dat de koper dus onze diensten zal betalen en u kosteloos uw huis verkoopt tegen de beste prijs.

Maak gebruik van onze diensten

Snel antwoord krijgen op de vraag: Hoeveel is mijn huis waard? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Heeft u al een idee van wat u kunt krijgen voor uw huis en zoekt u naar beleggingsmanieren of wilt u uw woning uitbreiden? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met onze partners. Neem een kijkje bij onze diensten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Makelaar Leiden